KAZZ-O-THEEK

De verzameling zinspelende elementen van Kazou RMT.
Een inspiratiebron voor monitoren die met zinspeling aan de slag willen gaan. Ontdek de categorieën en laat je inspireren door onze verzameling.

Kazz-o-theek

Energievreter op de meter


Dit is Peter de Energievreter. Hij is een klein paars monster dat er van droomt om een eigen planeet te hebben. Zijn droom is om onze planeet over te nemen. Daarom wil hij zo vervuilend en verspillend mogelijk te werk gaan. Hij houdt niet van sorteren, zijn bord leeg eten, zuinig zijn, . . .

Hij houdt wel van Kazou vakanties! Daarom gaat hij deze zomer met jou mee op vakantie. Hij gaat zelfs mee op elke vakantie! Om te spelen, ravotten, plezier te maken, én om te vervuilen . . .

Gelukkig heeft Peter ook een toffe broer: Kaduri.
Kaduri is kleurrijker en houdt bovendien van de natuur, ons zonnestelsel en vooral van onze planeet. Op facebook is hij vriendjes met Anuna De Wever, Al Gore en nog enkele klimaatactivisten.

Omdat ze eigenlijk een tweeling zijn gaan ze altijd samen op Kazou vakantie. Kaduri doet er dan ook alles aan om te zorgen dat de Kazou vakantie zo duurzaam en milieuvriendelijk verloopt.

Wie van hen beiden zal aan het einde van jullie vakantie de race winnen?
Wees eerlijk tegenover jezelf, elkaar, Peter en Kaduri en volg hun vooruitgang op de meter!

Vragen of suggesties?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leeftijdscategorie

Categorie